Gala Premiilor UNITEM 2024 şi-a desemnat câştigătorii. CRISTIAN ŞOFRON a primit Premiul pentru întreaga activitate.

Gala Premiilor UNITEM 2024 şi-a desemnat câştigătorii. Au fost premiaţi cei mai buni actori, regizori dar şi cele mai bune piese de teatru.

Gala Premiilor UNITEM 2024 a reunit actori şi regizori de pe ambele maluri ale Prutului. Premiul pentru întreaga activitate i-a revenit directorului Teatrului „Stela Popescu” din București iar premiul de excelenţă a fost înmânat regizorului Slava Sambriş.

Actorul şi regizorul Cristian Șofron, directorul Teatrului Stela Popescu din București, a primit 🏆Premiul pentru întreaga activitate.🏆

Cristian Şofron a regizat Titanic vals şi …Escu de Tudor Muşatescu la Teatrul „Satiricus” Ion Luca Caragiale din Chişinău.

CRISTIAN ŞOFRON actor, regizor, director, Teatrul „Stela Popescu”, București: „Este o mare onoare pe care mi-a făcut-o Uniunea Teatrală din Moldova, sunt extrem de mândru, cu modestia, pe care sper că o am, e un lucru extraordinar. Mă bucur mult că Senatul UNITEM şi-a îndreptat privirile şi analiza către un om de teatru din România.”

La cea de-a XXIII-a ediţie a UNITEM, au fost jurizate peste 25 de spectacole montate în teatrele din Republica Moldova.

❣️🎭💐 Evenimentul Gala Premiilor UNITEM ediția XXXIII-a s-a desfășurat la Teatrul National Satiricus Ion Luca Caragiale din Chișinău şi a fost moderat de către directorul teatrului și Președintele UNITEM domnul Sandu Grecu.

Un adevărat spectacol, în care marea arta teatrală a fost apreciată și aplaudată, pe bun merit, ca înaltă valoare culturală. Au fost prezenți reprezentanți ai teatrelor din Chișinău, Bălți, Cahul, Deva, București.

Felicitări!👏👏👏

Despre noi

Teatrul Stela Popescu este instituție publică de cultură în subordinea Consiliului General al Municipiului București

Noutăți recente

Evenimente

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru

[sibwp_form id=1]
Sari la conținut