Cătălin Frăsinescu

Cătălin Frăsinescu

– Actor –

A absolvit Universitatea “Spiru Haret” la clasa prof. univ. dr. Sanda Manu în anul 2011. A participat la workshopuri la Workcenter of Jerzy Grotowski and Thomas Richards (în 2005 și 2011).

În teatru a lucrat cu Cătălin Naum (Generalul în Schimb de prizonieri de Ștefan Mitroi), David Schwartz (Polițistul în Butoiul cu praf de pușcă de Dejan Dukovski), Beatrice Rancea (Ernst Ludwig în Cabaret de John Kander și Fred Ebb), Andreea Vălean (Povestitor în Ciorica, poveste populară), Cosmin Crețu (File în Omul care aduce ploaia de Richard Nash), Emil Gaju (Michel Vallon în Zeul Măcelului de Yasmina Reza), Attila Vizauer (Satul Paralel, scenariul aparține Grupului Distractis) și Mihaela Rădescu (Chiriac în Neapărat Caragiale după I.L. Caragiale). În televiziune, a jucat în serialele: La Bloc, La Servici, Anticamera, Inimă de țigan și Lecții de viață, toate la Pro TV.

La Teatrul Stela Popescu îl puteți vedea în rolurile: Mimo Rasi în spectacolul Ceapa de Aldo Nicolaj (regia Dan Tudor), Aviatorul în spectacolul pentru copii Micul Prinț după Antoine de Saint Exupèry (regia Ioana Macarie), Făt – Frumos și Vrăjitorul din Oz în spectacolul pentru copii Revolta poveștilor de Sînziana Popescu (regia Tony Adam), Critias în spectacolul Hoțul de mărgăritare de Valeriu Anania (regia Amalia Ciolan), Avocatul apărării, Pfeiffer și Stocker în spectacolul Barbă albastră după Max Frisch (regia Alexander Hausvater), Cum să distrugi o piesă de Henry Lewis, Johnatan Sayer și Henry Shields (regia George Anton) și Antonio în spectacolul Hoțul din pendulă de Dario Fo (regia Sandu Grecu).

Sari la conținut