Tudor Cucu Dumitrescu,
nominalizat UNITER la categoria
cel mai bun actor în rol principal
pentru rolul din piesa „Equus” de la Teatrul Stela Popescu

Tudor Cucu Dumitrescu este nominalizat la categoria cel mai bun actor la cea de-a XXX-a ediție a Galei Premiilor UNITER pentru rolul Alan Strang din spectacolul „Equus” de Peter Shaffer, direcția de scenă Victor Ioan Frunză, produs de Teatrul Stela Popescu.

Juriul de nominalizări a fost alcătuit din apreciații critici de teatru Alina Epîngeac, Doina Papp și Maria Zărnescu.

Piesa „Equus” a avut premiera în luna septembrie 2021 la Teatrul Stela Popescu și se bucură de un succes deosebit la public.

Suntem deosebit de fericiți pentru nominalizarea lui Tudor Cucu Dumitrescu, de care ne leagă o lungă și frumoasă colaborare care datează din anul 2017. Creația sa în rolul lui Alan Strang din „Equus” de la Teatrul Stela Popescu în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză este deosebit de puternică și vădește o maturitate artistică extrem de timpurie.

Tudor Cucu Dumitrescu vă propune, alături de restul distribuței spectacolului, o experiență teatrală de neratat. Următoarele reprezentații cu piesa „Equus” de Peter Shaffer vor avea loc la Teatrul Stela Popescu în datele de 17 și 27 martie, respectiv 29 și 30 aprilie 2022.

bilete pe www.mystage.ro

Despre noi

Teatrul Stela Popescu este instituție publică de cultură în subordinea Consiliului General al Municipiului București

Noutăți recente

Evenimente

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru

[sibwp_form id=1]
Sari la conținut