Teatrul Stela Popescu ia parte la campania umanitară UNITER „Artiștii pentru artiști”

Reprezentația din data de 21 martie a spectacolului „Cock” de Mike Bartlett (găzduită de Teatrul Excelsior) va fi prezentată în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru Artiști” organizate de UNITER.

Cu ajutorul teatrelor de stat și independente care au răspuns apelului  programând spectacole sub semnul solidarității teatrale, UNITER se implică activ în domeniul susţinerii financiare a artiştilor aflați în situații de viață delicate. Încasările din vânzarea de bilete sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală (RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei) și reprezintă suport financiar pentru beneficiarii programului.

Biletele pentru spectacolul „Cock” de Mike Bartlett din data de 21.03.2023 de la Teatrul Excelsior pot fi cumpărate în exclusivitate de pe platforma www.mystage.ro, accesând linkul de aici.

Teatrul Stela Popescu a luat parte la campanaiile umanitare și de ajutorare a artiștilor organizate de Uniunea Națională Teatrală din România în anii 2019, 2022 și 2023.

Despre noi

Teatrul Stela Popescu este instituție publică de cultură în subordinea Consiliului General al Municipiului București

Noutăți recente

Evenimente

Ceapa

„Ceapa„, un titlu pe cât de simplu, pe atât de surprinzător, adaugă repertoriului Teatrul Stela Popescu o comedie

VEZI DETALII »

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru

[sibwp_form id=1]
Sari la conținut