Teatrul „Satiricus” din Chișinău invitat la București, în stagiunea Teatrului Stela Popescu

Încă de la începutul anului 2023, Teatrul Stela Popescu a inițiat o frumoasă colaborare cu lumea teatrală de peste Prut. Inițiativa Teatrului Stela Popescu și a Teatrului Național Municipal „Satiricus Ion Luca Caragiale” din Chișinău s-a materializat într-un parteneriat care va genera mai multe proiecte în următoarea perioadă.

Astfel, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2023, am fost foarte fericiți să îi avem ca oaspeți, veniți în turneu la București, pe colegii noștri de la Teatrul Satiricus Ion Luca Caragiale.

În zilele de 29 și 30 septembrie, echipa din Republica Moldova a susținut două spectacole excelente, invitate în stagiunea Teatrului Stela Popescu. Ambele producții au fost găzduite în Sala Mare a Palatului Național al Copiilor.

Astfel, in data de 29 septembrie, într-un format inedit, cu publicul amplasat pe scena Sălii Mari a Palatului Copiilor, a fost prezentat spectacolul „Casa” după Maxim Gorki, in regia lui Dumitru Acriș.

În data de 30 septembrie, în fața unui public numeros, a fost prezentată cunoscuta piesă „Revizorul” de Nikolai Gogol, în regia lui Alexandru Grecu.

Suntem foarte mândri că am putut primi și aplauda două spectacole foarte puternice, prilej cu care am putut mijloci întâlnirea, atât de necesară, dintre publicul bucureștean și artiștii actori și creatori de spectacole de la Chișinău.

Alina Maer – articol despre spectacolul „Casa” după Maxim Gorki, 29.09.2023

Despre noi

Teatrul Stela Popescu este instituție publică de cultură în subordinea Consiliului General al Municipiului București

Noutăți recente

Evenimente

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru

[sibwp_form id=1]
Sari la conținut