Cristian Șofron, copilul-fenomen al filmului din România lui Ceaușescu, invitat în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”

Cristian Șofron, copilul-fenomen al filmului din România lui Ceaușescu, este invitatul lui Adrian Artene, în cadrul celei mai noi ediții a podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Cristian Șofron este actorul care i-a ”furat” rolul lui Horațiu Mălăele din „Toate pânzele sus” și i-a dat viață lui Mihu, dar l-a pierdut pe ”Pistruiatul” în fața lui Costel Băloiu. Și astăzi, oamenii îl strigă pe stradă „Mihu”, la aproape 50 de ani de la premiera mini-serie. Și cele mai importante momente din viața lui Cristian Șofron sunt legate de serialul-fenomen, una dintre cele mai iubite și mai vizionate producții românești. „România a avut cel puțin doi copii fenomen.

Cu unul dintre ei, domnul Costel Băloiu, am vorbit la această masă, la Altceva. Cu al doilea ne întâlnim azi. Este un actor faimos, distribuit alături de figurile legendare ale teatrului și filmului. Este un Shirley Temple al României. A fost unul dintre cei mai populari adolescenți în perioada de glorie a cinematografiei noastre. Cristian Șofron.” (Adrian Artene) A fost distribuit în aproape 40 de filme, a lucrat cu monștri sacri ai teatrului și filmului românești (Amza Pellea, Octavian Cotescu, Ion Dichiseanu, Ion Besoiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu, George Alexandru, etc), dar a fost și director la Teatrul Odeon, iar azi, Cristian Șofron este directorul Teatrului Stela Popescu.

“Altceva cu Adrian Artene” este un podcast în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul. E ”Altceva”, un podcast săptămânal – în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00 -, în jurul căruia s-a format o comunitate a oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele. Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină.

Despre noi

Teatrul Stela Popescu este instituție publică de cultură în subordinea Consiliului General al Municipiului București

Noutăți recente

Evenimente

Ceapa

„Ceapa„, un titlu pe cât de simplu, pe atât de surprinzător, adaugă repertoriului Teatrul Stela Popescu o comedie

VEZI DETALII »

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru

[sibwp_form id=1]
Sari la conținut