PROIECT ESTIVAL “STELA ÎN VACANTA”

PROIECT ESTIVAL “STELA ÎN VACANTA”

TEATRUL STELA POPESCU

Organizat în Parcul LUMEA COPIILOR în parteneriat cu Primăria Sector 4

3 iulie – 31 august 2019

Săptămânal, de miercuri până duminică, în intervalul 19.00 – 20.30

 Coordonator Proiect Ioana Macarie

                                                                                                                                                        

 

            Pe perioada verii, Teatrul Stela Popescu oferă bucureștenilor o vacanță interactivă adresată copiilor între 4 și 14 ani. In parteneriat cu Primăria Sectorului 4 vom promova mișcarea, expresia corporală, artistică cât și jocurile interactive alături de colegii noștri actori și dansatori, într-un spațiu amenajat în incinta parcului Lumea Copiilor.

            Teatrul Stela Popescu își propune să se integreze în comunitatea Sectorului 4 și să creeze o deschidere fata de evenimentele artistice organizate în aer liber.

            Proiectul “Stela în vacanță” are ca scop promovarea creației artistice precum și libertatea și importanța de a fi tu însuți în cadrul  comunității. Demersul nostru promovează jocul ca modalitate de creație pentru cei mici și deschiderea către artele spectacolului de la vârste foarte mici. .

            Proiectul “Stela în vacanță” dorește sa reînvie jocurile copilăriei si să folosească energia creativă a copiilor sub îndrumarea colegilor noștri, zilnic, în intervalul 19.00 – 20.30, în lunile iulie si august astfel:

 - în intervalul 19.00 – 19.45 – copii se vor întâlni cu colegii noștri dansatori pentru cursuri de balet, mobilitate si expresie corporala

 - în intervalul 19.45 – 20.30 – copii vor face echipe de jocuri interactive în care vor folosi atenția și perspicacitatea, improvizația și imaginația, alături de colegii noștri actori.

Încheierea cursurilor va fi marcata printr-un flash-mob organizat cu copii.

Vă așteptăm!

 

 Data premierei: 03.07.2019 - 31.10.2019

 Locatia:  Parcul Lumea Copiilor