Teatrul Stela Popescu, în închiderea
primei ediții a Festivalului de Teatru, Film și Muzică „Ion Dichiseanu”
de la Adjud.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

În Adjud, orașul natal al iubitului actor dispărut anul trecut, între 20-22 mai 2022 a avut loc prima ediție a Festivalului de Teatru, Film și Muzică „Ion Dichiseanu”.

Organizat de Primăria Municipiului Adjud și Asociația Artis, în calitate de producător, festivalul a oferit timp de trei zile publicului de toate vârstele proiecții de film, spectacole, expoziții de fotografie și lansări de carte. Evenimentele au fost găzduite de Casa de Cultură „Tudor Vornicu”.


Stela Popescu Theatre a fost invitat să participe în ultima seară a festivalului cu cea mai recentă producție a sa. Spectacolul de teatru „Anatomia unui clișeu” (regia Chris Simion Mercurian, scenografia Maria Miu), avându-i ca protagoniști pe actrițele Crina Matei, Ana Maria Ivan și pe pianistul Nicolae Dumitru, a avut loc în seara zilei de duminică, 22 mai 2022, în prezența unui public numeros și deosebit de primitor.

About us

Stela Popescu Theatre is a publicly funded cultural institution sitting under the direction of the General Council of the City of Bucharest

Latest news

Events

„Cock”

de: Mike Bartlett ‖ Regia: Tony Adam Horațiu ‖ Scenografia: Mădălina Mihai ‖ Distribuția: Cristi Neacșu, Tudor Cucu

VEZI DETALII »

Subscribe to our Newsletter

Skip to content