Teatrul Stela Popescu ia parte la campania umanitară UNITER „Artiștii pentru artiști”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Reprezentația din data de 21 martie a spectacolului „Cock” de Mike Bartlett (găzduită de Teatrul Excelsior) va fi prezentată în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru Artiști” organizate de UNITER.

Cu ajutorul teatrelor de stat și independente care au răspuns apelului  programând spectacole sub semnul solidarității teatrale, UNITER se implică activ în domeniul susţinerii financiare a artiştilor aflați în situații de viață delicate. Încasările din vânzarea de bilete sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală (RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei) și reprezintă suport financiar pentru beneficiarii programului.

Biletele pentru spectacolul „Cock” de Mike Bartlett din data de 21.03.2023 de la Teatrul Excelsior pot fi cumpărate în exclusivitate de pe platforma www.mystage.ro, accesând linkul de here.

Teatrul Stela Popescu a luat parte la campanaiile umanitare și de ajutorare a artiștilor organizate de Uniunea Națională Teatrală din România în anii 2019, 2022 și 2023.

About us

Stela Popescu Theatre is a publicly funded cultural institution sitting under the direction of the General Council of the City of Bucharest

Latest news

Events

Subscribe to our Newsletter

Skip to content