Anunț

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

              Dragi spectatori, deși măsurile care au durat atât de mult  au fost ridicate și nu mai sunt obligatorii, rugăm spectatorii, pentru siguranța lor și a celor din jur, să folosească în continuare atât măștile de protecție puse la dispoziție de teatru, cât și dezinfectantul pentru mâini. Astfel, ne vom putea bucura, împreună, în siguranță, de minunățiile de pe scenă.

Desigur, este doar o rugăminte. Acest demers se dorește a fi tocmai pentru a vă reda total încrederea că se face tot posibilul pentru ca dumneavoastră, spectatorii noștri să puteți reveni, cu încredere, 100%,  în sălile de spectacol.

Ca să fim și mai clari, participarea spectatorilor NU va fi condiționată de purtarea măștii de protecție. Este doar o rugăminte.

Vă mulțumim și… vă așteptăm cu drag !

About us

Stela Popescu Theatre is a publicly funded cultural institution sitting under the direction of the General Council of the City of Bucharest

Latest news

Events

The Little Prince

 adaptare după Antoine de Saint-Exupéry ‖ Adaptarea, conceptul și coregrafia: Ioana Macarie ‖ Scenografia: Oana Drăghici ‖ Distribuția: Alexandru

VEZI DETALII »

The Onion

„Ceapa„, un titlu pe cât de simplu, pe atât de surprinzător, adaugă repertoriului Teatrul Stela Popescu o comedie

VEZI DETALII »

Subscribe to our Newsletter

Skip to content