Silvia Maurițiu

Silvia Maurițiu

– Dansator –

A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică” I.L.Caragiale”, secția Coregrafie la clasa lect. univ. dr. Elena Zamfirescu și studii Master la Universitatea București, facultatea de Filozofie (catedra Unesco) la specializarea Management Intercultural.

A obținut locul 1 la concursul internațional ESDU Dance Star, locul 5 la Youth American Grand Prix, locul 1 la Dance World Cup și trofeul Tânăra Speranță, toate premiile fiind acordate la sectiunea Dans Contemporan.

În prezent este și Profesor de Dans Clasic și Contemporan la Școala de Arte din București.

Colaborează cu Teatrul Stela Popescu din anul 2016 și o puteți vedea în rolurile: Jucător în spectacolul Barbă Albastră după Max Frisch (regia Alexander Hausvater), Înger în spectacolul Hoțul de mărgăritare de Valeriu Anania (regia Amalia Ciolan), Silvie în spectacolul Femeia, eterna poveste de Ema Stere (regia Atilla Vizauer), Sora Vitregă în spectacolul pentru copii Revolta poveștilor de Sînziana Popescu (regia Tony Adam), Zdup în spectacolul pentru copii Lampio și grăuntele de lumină de Victoria Pătrașcu (regia Tony Adam), Floarea în spectacolul pentru copii Micul Prinț după Antoine de Saint Exupèry (regia Ioana Macarie) și Prințesa Margherita și Pulcinella în spectacolul Dragostea celor trei portocale după o schiță de Carlo Gozzi (regia Michele Modesto Casarin).

La Teatrul Stela Popescu poate fi urmărită în:

Sari la conținut